Táplálkozás
„Ha gyógyítani akarunk, akkor előbb világosan kell látnunk a betegség okát. Tudnunk kell, hogy szervezetünk melyik részét érte támadás és ezt ételeink segítségével kell kezelni.”
A megfelelő táplálkozás a betegségek kialakulásának a megelőzésében is alapvető fontosságú. Sokszor a táplálkozás megváltoztatása nem elég a gyógyuláshoz, mert egy nem megfelelően működő gyomor vagy vékonybél esetén előbb ezeknek a szerveknek a normális működését kell visszaállítani. Mert tudjuk, hogy a testet nem abból építjük fel, amit megeszünk, hanem abból, amit az elfogyasztott ételből meg tudunk emészteni.
Táplálkozási tippek – 5 elem konyhája
5 ételtípus, ami felvértez a hideg ellen
Az 5 elemes szakács téli fegyvertára
10 jó tanács az őszi étkezéshez
10 érv a meleg, főtt reggeli mellett
Egy nyári leves a jó egészségért
Tavaszi megújulás 3+1 lépésben
Ízkalauz – Hogyan hat testünkre az 5 alapíz? – 1. rész
Ízkalauz – Hogyan hat testünkre az 5 alapíz? – 2. rész
3 apró lépés a jobb emésztésért
Nagy gabonakúra – kalauz Tavaszi tisztítókúra 1×1
Tekerd fel a belső fűtést – 8 tipp a téli táplálkozáshoz
Segítség, itt az oviban a náthaszezon
